Dé online marketingspecialist voor de makelaar!

Gratis website analyse

  040-7370318

  Wij werken o.a. voor

  Waarom Websitepromotor?

  Huizenkopers bereiken is voor makelaars in de huidige markt vaak niet het probleem. Zij zijn immers bekend met Funda of zijn goed te bereiken via social media. Het blijkt in veel gevallen wel steeds lastiger om voldoende huizen in de verkoop te hebben. De afgelopen jaren is het aantal makelaars in Nederland enorm gegroeid en daarmee is de concurrentie flink toegenomen. Dat is een probleem, want zonder aanbod, geen omzet, ook al zijn er nog zo veel huizenkopers in de markt. In een wereld waarin consumenten in de meeste gevallen online oriënteren is het daarom enorm belangrijk dat je doelgroep je online weet te vinden. Websitepromotor helpt makelaars in veel verschillende regio’s al jaren om huizenverkopers in de regio te bereiken, zodat het woningaanbod altijd op niveau blijft. Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten je weten te vinden, zodat jij je kunt focussen op ondernemen en het verkopen van huizen!

   

  • Wij werken op ‘no cure no pay’ basis
  • Eén aanspreekpunt
  • Ruim 15 jaar ervaring in online marketing
  • Bewezen succesvol binnen de makelaardij

   

  We kunnen vandaag nog voor je aan de slag!

  Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Wat is jouw doel?

  Meer verkeer

  Wij kunnen je website optimaliseren en zorgen ervoor dat je hoog in Google komt, zodat je meer verkeer op je website krijgt.

  Meer leads

  ‘Hoe krijg ik meer leads en klanten op mijn website?’, is een veelvoorkomende vraag waar we je graag bij ondersteunen.

  Meer transacties

  Wil je meer omzet generen met je website? Wij helpen graag om jouw bedrijf nóg meer winstgevend te maken.

  Meer naamsbekendheid

  Groeien als bedrijf? Dan is naamsbekendheid creëren vaak de eerste stap waar je aan moet denken.

  Vindbaar worden op basis van no cure no pay?

  Een nadeel van adverteren in bijvoorbeeld een krant, maar ook op social media, is dat het vaak op toeval berust is. Het is immers vooraf niet bekend of men op zoek is naar een makelaar. Hoe mooi zou het zijn om mensen te bereiken die zelf actief aan het zoeken zijn naar een makelaar in jouw regio?
  Dat is precies waar Websitepromotor makelaars mee helpt. Wij zorgen dat je website op de eerste pagina van Google staat wanneer iemand naar een makelaar in jouw regio zoekt. Dat doen we ook nog eens aan de hand van onze unieke no cure, no pay werkwijze. Zo ben je er zeker van dat jouw doelgroep je weet te vinden!

  Gratis analyse van de website?

  Ben je benieuwd of jullie eigen website goed vindbaar is? Wij analyseren het graag en zullen geheel vrijblijvend adviseren hoe de website beter vindbaar te maken is. Vraag een gratis website analyse aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Op basis van onze ervaring binnen de makelaardij, durven we ook voor jullie website topposities binnen de zoekresultaten van Google te garanderen!

  Wie is Websitepromotor?

  Websitepromotor houdt zich al 15 jaar bezig met zoekmachine optimalisatie en is al jaren een vertrouwde partner voor veel makelaars. Als specialist zijn wij betrokken, denken met je mee en besparen wij tijd door specialistisch werk veilig uit handen te nemen. Wij werken voor makelaars in diverse regio’s, van groot tot klein. Websitepromotor garandeert succes. Om die reden werken we op basis van ‘no cure, no pay’. Wil je weten wat ‘no cure, no pay’ concreet betekent? Neem dan gerust contact met ons op.