Google Ads Display

Banner marketing is een uiterst effectieve manier om jouw bedrijf een boost te geven met name gericht op naamsbekendheid. Google Display is hier dan ook geen uitzondering op. Met de inzet van Display advertenties bereik je veel mensen in jouw doelgroep.

Wat zijn Display advertenties?

Display marketing is een vorm van online adverteren waarbij je middels visuele banners, jouw doelgroep kunt bereikt. De Display advertenties vanuit Google Ads Display kunnen worden weergegeven op ruim 35 miljoen websites en Apps. Dus met de inzet van deze Display campagnes verbreed je het bereik ook buiten de zoekmachine van Google. Dus het inzetten van Google Display advertenties kan zeker bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Benieuwd naar hoe display advertenties jouw doelgroep kunnen bereiken?

Onze specialisten kijken samen naar alle mogelijkheden binnen Google ads! Kom in contact met één van onze SEA experts.

De voordelen van Google Ads Banners

De visuele mogelijkheden zijn een groot voordeel van Display campagnes. Naast tekst worden de Display banners vormgegeven door middel van logo’s, afbeeldingen en zelfs video’s.

Behalve het visuele aspect, kenmerken de Display banners van Google zich door de mogelijkheden om de juiste doelgroep te bereiken. We maken gebruik van door Google aangemaakte doelgroepsegmenten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf doelgroepsegmenten te definiëren. Op deze manier kunnen de mensen uit de doelgroep van jouw bedrijf bereikt worden. Voorbeelden van door Google aangemaakte doelgroepsegmenten zijn ‘Bedrijfsgrootte’ en ‘Autoliefhebbers’. Een voorbeeld van een zelf gedefinieerde doelgroep segment is ‘Custom Intent’, waarbij je mensen kunt bereiken die specifieke zoekopdrachten hebben uitgevoerd.

Google Display Ads in de SEA strategie

Voor een goede SEA strategie kijken we natuurlijk verder dan alleen de potentiële inzet van Display campagnes. De kracht van Display zit hem in het grote bereik. Het is dan ook een uitstekend kanaal om naamsbekendheid te genereren voor jouw bedrijf. Daarnaast hebben Display advertenties een ondersteunende waarde. Zo ondersteunen ze andere Google Ads kanalen als Search en Shopping bij het bereiken van bijvoorbeeld verkoop gerichte bedrijfsdoelstellingen.

Display advertenties uitbesteden

Laat de inzet van display advertenties over aan onze SEA-specialisten. Niet alleen weten zij de beste banner advertenties op te zetten. Ook het bereiken van de juiste doelgroepsegmenten is voor hen geen onbekend terrein.

Benieuwd naar meer voordelen die Display marketing met zich meebrengt? En hoe wij dit kanaal in willen zetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact op!