Zoekmachine adverteren (SEA)

Een greep uit onze SEA klanten

SEA - Direct resultaat met zoekmachine adverteren

SEA (Search Engine Advertising) is betaald adverteren in de zoekmachine van Google, maar bijvoorbeeld ook via Bing, de zoekmachine van Microsoft. Met de inzet van SEA-campagnes heb je als adverteerder volledig grip op jouw eigen marketingbudget, je bepaalt zelf hoe je je budget verdeeld. SEA is een hele gerichte manier van adverteren, het is mogelijk om hele specifieke doelgroepen te benaderen. Daarnaast is alles ook perfect meetbaar, het effect van je campagnes kun je daardoor volledig in kaart brengen.

Wat valt er allemaal onder SEA?

SEA en Google Ads worden in de praktijk vaak in één adem genoemd. Google Ads (het advertentieplatform van Google) bestaat uit verschillende campagnetypes waar je als adverteerder mee aan de slag kunt, zoals:

Benieuwd welke kanalen het beste passen bij jouw online vraagstuk? Daag ons uit! Wij denken graag met je mee!

 

Maak kennis met de SEA specialisten van Websitepromotor

Bij Websitepromotor hebben we jarenlange ervaring met het opzetten, beheren en analyseren van diverse Google Ads-campagnes. Dagelijks helpen we onze klanten met het verwezenlijken van hun online marketingdoelstellingen. Meer leads? Meer verkopen? Wij zorgen voor de juiste combinatie van de diverse online marketingkanalen om jouw doelen te bereiken.

Vragen over jouw online strategie en/of campagnes?

Onze specialisten geven je antwoorden! Plan één 30 minuten adviesgesprek.

SEA uitbesteden?

De wereld van SEA is een complexe wereld waarin veranderingen bijna alledaags zijn. Daarom dien je als SEA specialist goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, nieuwe features en toepassingen binnen het Google Ads platform om zo het maximale uit je campagnes te halen.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van SEA? Neem dan eens contact op met Websitepromotor.