Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een greep uit onze SEO klanten

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden

Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website beter vindbaar is in Google. 

Iedereen wil een druk bezochte, goed converterende website of webshop en hiermee de hoogste posities in de zoekresultaten van Google behalen. Laat de zoekmachine optimalisatie over aan onze SEO-experts en we zorgen ervoor dat jouw website of webshop een succes wordt! Door middel van technische optimalisatie, conversie-optimalisatie, de juiste content en linkbuilding verbeterd de kwaliteit en relevantie van je website en kom jij hoger in Google.

De voordelen van SEO

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van elke online marketingstrategie. SEO helpt je website te verschijnen in de zoekresultaten van zoekmachines, waardoor je zichtbaarheid verhoogt, meer verkeer genereert en uiteindelijk ook meer conversies krijgt. Er zijn natuurlijk genoeg andere, snellere manieren om bekend te worden bij jouw doelgroep, dus waarom zou je dan kiezen voor tijdrovende SEO optimalisatie?

 

Benieuwd naar de voordelen die SEO met zich meebrengt en waarom wij vinden dat ook jij zoekmachine optimalisatie nodig hebt?

Vragen over jouw online uitdagingen?

Onze specialisten kijken samen naar alle mogelijkheden van jouw website! Kom in contact en plan een 30 minuten SEO sessie in.

Technische optimalisatie

Technische SEO (Search Engine Optimization) is het verbeteren van de technische aspecten van de website en mede hierdoor de positie van de webpagina’s in zoekmachines te verbeteren. De werkzaamheden die wij uitvoeren tijdens de technische optimalisatie zijn:

– Een technische analyse;

– Laadtijd van de website verbeteren;

– Website structuur verbeteren;

– Een gemakkelijk te ‘lezen’ website creëren voor zoekmachines.

Technische SEO is een onderdeel van onpage SEO dat draait om het optimaliseren van de techniek en de content. Een gebruiksvriendelijke website met relevante content, korte URL’s en een korte laadtijd, scoort namelijk hoger in zoekmachines.

Technische optimalisatie

Content optimalisatie

Met content optimalisatie zorgen wij ervoor dat de content (inhoud) van de pagina’s op jouw website zo optimaal mogelijk is. We kunnen de content optimalisatie op twee manieren voor jouw website aanpakken.

– Optimalisatie gefocust op zoekmachinemarketing, vanuit het SEO oogpunt met als doel hogere posities in de organische zoekresultaten behalen in zoekmachines.

– Optimalisatie gefocust op conversies, met het doel om de bezoeker te verleiden om tot conversie over te gaan. 

Uiteraard is de ideale situatie een combinatie van beide, door middel van perfecte content worden jouw website en pagina’s bovenaan in de zoekresultaten getoond en dit leidt tot meer conversies van jouw websitebezoekers.

Content optimalisatie

Linkbuilding

De autoriteit van een domein (ook wel domeinwaarde genoemd), geeft aan hoe relevant jouw website is volgens een zoekmachine. Google en andere zoekmachines zoals Bing, waarderen jouw website gebaseerd ze op het vertrouwen dat ze hebben wanneer ze jouw website benaderen. Deze score wordt uitgedrukt in een score van 0 tot 100. Vertrouwen ze jouw website? Dan krijg je een hogere score!

De autoriteit van jouw website helpt je om een goed inzicht te krijgen in hoe jouw website scoort in verschillende zoekmachines. Als uw website een hoge autoriteit heeft, zal deze hoger scoren in zoekmachines, wat meer verkeer naar uw website zal leiden en de waarde ervan zal verhogen.

Linkbuilding

Zoekmachine optimalisatie door Websitepromotor

Staan de grootste bedrijven bovenaan in Google? Staan bedrijven met het meeste geluk bovenaan in Google? Nee, de bedrijven met goed geoptimaliseerde websites staan bovenaan in Google. Optimaliseren is een vak. Websitepromotor beheerst dat vak als geen ander. Al vele jaren garanderen we onze klanten topresultaat. Onze klanten merken dat aan stijgende bezoekersaantallen en toenemende omzet. 

Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we topresultaat garanderen. Ook jouw website verdient meer bezoekers. Meer bezoekers zorgen voor meer opdrachten, een grotere naamsbekendheid en uiteindelijk ook voor meer omzet.

We analyseren jouw website om te zien wat er kan worden verbeterd en bieden volledige SEO-services om jouw concurrentie voor te blijven. Wil je meer weten over onze zoekmachine optimalisatie services en hoe we uw website kunnen helpen om de best mogelijke resultaten te behalen? Neem contact op voor een vrijblijvende sparsessie om te bepalen wat er voor jouw website allemaal mogelijk is!