Gratis websiteanalyse

040-7370318

info@websitepromotor.nl

Gratis websiteanalyse

SEO MKB

SEO voor MKB

Het is voor een MKB-ondernemer niet makkelijk om aan bezoekers voor de bedrijfswebsite te komen. Per slot van rekening zijn er in de meeste branches meerdere bedrijven actief, die allemaal hun best doen om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Als je het dan op moet nemen tegen bedrijven die hier grotere budgetten voor beschikbaar hebben, dan moet je goede methodes hebben om toch nog succes te kunnen bereiken met je site. De beste methode is SEO voor MKB, oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat je ervoor zorgt dat je website beter gevonden kan worden door Google, wat er dan weer toe leidt dat meer mensen jouw site kunnen vinden. Websitepromotor kan je hierbij helpen.

MKB en SEO

Zoekmachine optimalisatie is een perfecte manier om een hogere notering in Google te krijgen. Misschien vraag je jezelf af wat je hier als MKB-er aan hebt? Laat ons het je uitleggen. Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website beter gevonden wordt als er door een Google-gebruiker gezocht wordt op voor jou relevante zoektermen. Dit is een ideale manier om bezoekers te trekken die actief op zoek zijn naar een product of dienst die door jou wordt aangeboden. Het voordeel hiervan is dat je dan te maken hebt met gerichte klanten met een koopbehoefte. Als je de zoektermen waar je op gevonden wilt worden zo ver mogelijk specificeert, dan is het zelfs zo dat je door regionale klanten makkelijker gevonden wordt.

SEO voor MKB bedrijven

Websitepromotor is een bedrijf dat al 10 jaar bezig is met zoekmachine optimalisatie. We begonnen ermee toen het net in de mode begon te raken en weten door het bijhouden van alle ontwikkelingen dan ook als geen ander hoe je MKB SEO het beste in kunt zetten. We hebben een aantal enthousiaste medewerkers die alle ins en outs van SEO kennen en die ervoor zorgen dat jouw bedrijf op de eerste pagina van de relevante zoekresultaten komt te staan. Dit geheel op basis van ‘no cure, no pay’. We vertellen je hier graag meer over. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op, of vraag een gratis vrijblijvende analyse van je website aan. We bekijken dan hoe het zit met de vindbaarheid van je site, en hoe we deze voor je kunnen verbeteren.

Gratis websiteanalyse