Gratis website analyse?

040-7370318

info@websitepromotor.nl

Google Optimalisatie

Google optimalisatie voor je website

Als je een beter resultaat wilt behalen met je website, dan is het van groot belang dat je deze voor Google laat optimaliseren. Als een website namelijk meer bezoekers trekt via Google, dan heb je daarmee een gratis, organische manier te pakken om het aantal klanten flink te laten stijgen. Deze Google optimalisatie is ook wel bekend onder de naam SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands vertaalt naar zoekmachine optimalisatie. Je site optimaliseren voor Google is een garantie dat je makkelijker gevonden kan worden door potentiële klanten, die door Google bij wijze van spreken voor je deur worden afgezet. Websitepromotor heeft de kennis om deze Google optimalisatie vakkundig voor je uit te voeren.

Google optimaliseren

Misschien haal je nu je schouders op en vraag je jezelf af of het toch niet beter is om een advertentie in een plaatselijke krant te plaatsen of een vermelding in een bedrijvengids te kopen. Het antwoord hierop is een duidelijk ‘nee’. Er is namelijk geen enkele andere manier van promotie, waarbij je zonder verdere kosten klanten kunt bereiken die zo perfect bij jouw bedrijf passen, als met Google optimalisatie. Ga maar na: als iemand in bijvoorbeeld Maastricht een bakker zoekt, dan zal deze persoon in Google intikken ‘bakker Maastricht’. Het is dan duidelijk dat deze persoon een actieve behoefte heeft aan een bakker in zijn woonplaats, of de plaats waar hij op dat moment is. Als jouw link dan bovenaan staat in de zoekresultaten, kun je er op rekenen dat deze klant even later in je winkel binnen gaat stappen om een aankoop te doen. Dit werkt uiteraard voor elke branche en elke regio.

De perfecte optimalisatie van Google

Je hebt als bedrijf niet zomaar een toppositie bij Google in handen. Websitepromotor kan er wel voor zorgen dat je deze toppositie krijgt. Met onze ervaring hebben we in 10 jaar tijd al meer dan 400 klanten naar de eerste pagina van relevante zoekresultaten geholpen. We werken daarbij voor zowel grote als kleine bedrijven. Ook worden we veel ingezet door webdesigners die onze parate kennis van SEO inzetten om ook van hun projecten een succes te maken. Op onze website kun je een gratis analyse van onze website aanvragen, aan de hand waarvan we samen bekijken hoe we de Google optimalisatie voor je website aan gaan pakken.

Gratis websiteanalyse?