Microsoft advertenties

Er wordt wel eens gedacht aan adverteren op Google als men spreekt over SEA. Echter zijn er meer zoekmachines die het mogelijk maken om te adverteren. Zo ook Microsoft.

Microsoft Advertising is een goede toevoeging aan de SEA strategie wat in de praktijk nog niet altijd wordt gebruikt.

Wat is ‘Microsoft Ads’?

Microsoft Advertising is een advertentieplatform wat zich richt op zoekmachines als Bing. Het wordt in de volksmond ook wel eens Bing Ads genoemd.

Een van de campagne types bij Microsoft Bing advertising is ‘Search’. Dit werkt in essentie op dezelfde manier als bij Google Ads. Waarbij je middels zoek advertenties aanhaakt bij relevante zoekopdrachten.

Benieuwd hoe je met Microsoft Bing Advertenties jouw doelgroep kan bereiken?

Ontdek de mogelijkheden van Microsoft Bing Advertenties samen met onze specialisten. Kom in contact met een van onze SEA experts voor een gratis analyse.

  Contact

  De voordelen van Microsoft Bing advertising

  De inzet van Microsoft Advertising is een goede aanvulling op Google Ads. De zoekmachines werken deels op dezelfde manier. Het is dan ook mogelijk om bestaande campagnes uit Google Ads te exporteren naar Microsoft Ads.

  Daarnaast vergroot je met de inzet van Microsoft Advertising, je online vindbaarheid tot verder dan alleen Google. Hiermee kun je ook mensen bereiken die geen gebruik maken van de zoekmachine van Google. Bovendien zijn er doelgroepen waar Bing relatief vaker wordt gebruikt dan normaal. In deze gevallen is het natuurlijk nog interessanter om te adverteren op Bing.

  De concurrentie via Bing is doorgaans een stuk minder dan bij Google. Wat veelal resulteert in een lagere kosten-per-klik. Dit stelt je in staat om met een relatief ‘laag’ budget een plekje bovenaan de resultatenpagina te bemachtigen.

  Microsoft Advertising uitbesteden

  Laat de inzet van adverteren op Microsoft Ads over aan onze SEA-specialisten. Niet alleen weten zij goed hoe je Microsoft Advertising als kanaal in kunt zetten. Ook de synergie met Google Ads weten zij als geen ander te bereiken. Daarnaast zijn wij als Websitepromotor Microsoft advertising partner.

  Benieuwd naar meer voordelen die Microsoft Advertising met zich meebrengt? En hoe wij dit kanaal in willen zetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact op!