Gratis website analyse

  040-7370318

  Bedrijfspagina LinkedIn

  LinkedIn biedt een enorm potentieel om in contact te komen en blijven met jouw doelgroep. Indien jouw doelgroep nog niet duidelijk in kaart is gebracht, kan het platform jou daarbij ook helpen. Via LinkedIn kun je meer informatie over je potentiële klanten vergaren. Met meer dan 600.000 actieve dagelijkse gebruikers in Nederland (2019) is de kans groot dat jouw doelgroep zich daar ook onder bevindt. Zo’n 80% van de B2B leads komt van LinkedIn vs. 13% via Twitter & 7% via Facebook.

  Maar hoe zet je LinkedIn effectief in om hen te bereiken? Het begint met een LinkedIn bedrijfspagina maken. Heb je een website url dan kun je gratis een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. Bij Websitepromotor weten precies waar een goede bedrijfspagina op LinkedIn moet voldoen en we helpen je daar graag bij. Daarbij kijken we uiteraard ook naar jouw persoonlijke pagina want ook dat is een visitekaartje voor jouw bedrijf.Lees meer

  Kennismaken

  Wij werken op ‘no cure no pay’ basis

  Websitepromotor houdt zich al 15 jaar bezig met zoekmachine optimalisatie. Als specialist zijn wij betrokken, denken met je mee en besparen wij tijd door specialistisch werk veilig uit handen te nemen. Wij werken voor bedrijven in iedere regio, van iedere grootte en uit iedere branche. Websitepromotor garandeert succes. Om die reden werken we op basis van ‘no cure, no pay’. Wil je weten wat ‘no cure, no pay’ concreet betekent? Neem dan gerust contact met ons op.

  We kunnen vandaag nog voor je aan de slag!

  Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.