Gratis website analyse?

040-7370318

info@websitepromotor.nl

Vacature online marketeer

Ben jij een ervaren SEO specialist met kennis van SEA? Wil jij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers in een jong en enthousiast team? Websitepromotor biedt jou de kans om jouw SEO, SEA en communicatieve skills in te zetten!

Jij

Jij houdt van projectmatig werken en kunt snel schakelen. Van het bedenken van overtuigende online marketingcampagnes krijg jij energie. Jij kunt de behoefte van de klant goed naar boven halen en speelt daar feilloos op in. Met de klant kun jij per telefoon prima communiceren. Je hebt een vlotte pen en in foutloos Nederlands ontvangt de klant jouw mail of schriftelijke voorstel. SEO, Google Analytics en Google Adwords heeft voor jou geen geheimen meer, je hebt er al twee jaar ervaring mee. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en zoekt een werkplek waar ruimte is om te groeien.

Wij

Wij zijn een online marketingbureau en werken voor lokale, regionale en internationale klanten. Wanneer je het fijn vindt om in een klein, informeel en jong team te werken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij houden van open communicatie en helpen elkaar graag verder. Heb jij ideeën of wensen? Daar is alle ruimte voor. Altijd samen en persoonlijk in ontwikkeling.

Ben jij de online marketeer die wij zoeken of wil je meer weten? Mail je curriculum vitae en motivatie naar info@websitepromotor.nl of bel voor meer informatie Joeri Spronck op 040-7370318.

Gratis websiteanalyse?